KRAJ SNOVA! ŠOK u Melburnu - ispao još jedan NOSILAC sa Novakovog puta!

Autor:

Sport

19.01.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo iznenađenje u Melburn parku.

KRAJ SNOVA! ŠOK u Melburnu - ispao još jedan NOSILAC sa Novakovog puta!

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Popirin, velika nada australijskog tenisa, plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je posle velike borbe savladao Tejlora Frica sa 3:2 (6:7, 7:6, 6:4, 6:7, 6:2).

Videli smo pravi spektakl u Melburnu, meč koji je trajao preko četiri sata, a na kraju je pobedu odneo mladi domaći teniser, koji je tako stigao do jednog od najvećih uspeha u svojoj karijeri.

Amerikanac je stigao do vođstva u setovima, a čini se da je najveću šansu propustio u drugom delu igre, kada nije uspeo da osvoji novi taj-brejk, već je Popirin stigao do izjednačenja.

Na krilima osvojenog seta Australijanac je zaigrao još bolje, pa je i treći set rešio u svoju korist. Veliku priliku je Popirin propustio u četvrtom setu, kada je stigao i do meč lopte u taj-brejku, međutim, Fric se izvukao, vezao je tri poena, pa je stigao do poravnanja.

Kada su svi očekivali da američki igrač na iskustvo izvuče ovaj meč, Popirin je počeo da igra kao u transu, pogađao je vinere u nizovima, pa je stigao do jedne od najvećih pobeda u svojoj karijeri.

Ovo je dobra vest i za Novaka Đokovića, koji je sa Fricom mogao da se sastane u potencijalnom polufinalu u Melburnu.

U narednom kolu, Popirin će igrati sa još jednim Amerikancem Benom Šeltonom, koji je danas savladao Čileanca Nikolasa Jarija sa 3:0. Pobednik tog meča će u osmini finala igrati sa pobednikom meča Volfa i Moa, dvojice američkih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading