ĐERE ILI DIMITROV? Đoković posle ČISTKE saznao ime potencijalnog rivala u 3. kolu!

Autor:

Sport

19.01.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitna informacija za srpskog tenisera pred start meča protiv Enca Kuakoa.

ĐERE ILI DIMITROV? Đoković posle ČISTKE saznao ime potencijalnog rivala u 3. kolu!

Foto: Tanjug/AP

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ubedljivo je pobedio Lasla Đerea sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:0) u meču drugog kola Australijan opena.

Dimitrov je odigrao sjajan meč, čime je pokazao da se nalazi u vrlo dobroj formi u Melburnu, pošto je i u prvom kolu savladao Aslana Karaceva sa 3:0, međutim, mora se priznati da je Laslo Đere odigrao jako loš meč.

Srpski teniser je u Melburn stigao u dobrom ritmu, pošto je na pripremnom turniru u Oklendu savladao Kaspera Ruda, a i u prvom kolu se dobro pokazao protiv Belgijanca Bergsa. Ipak, danas je sve krenulo loše već u prvom setu.

Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov i Novak Đoković

Bugarin je stigao do brejka na samom startu meča, a taj jedan gem prednosti mu je bio sasvim dovoljan da osvoji prvi set. U istom ritmu je Dimitrov nastavio i u drugom delu igre, kada je odmah stigao do brejka, zatim do još jednog, pa je sa ubedljivih 6:2 osvojio drugi set.

Srpski teniser se u trećem setu potpuno raspao, uspeo je da osvoji tek nekoliko poena za čitav set, pa je Dimitrov sa nulom stigao do pobede, koja mu je obezbedila plasman u treće kolo turnira u Melburnu.

U narednom kolu, Grigor Dimitrov će se sastati sa pobednikom duela između Novaka Đokovića i Enca Kuoka, koji će se danas odigrati na stadionu "Rod Lejver".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading