VELIKI PAD U MELBURNU! ŠOK promena za Novaka!

Autor:

Sport

16.01.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti uoči nastavka Australijan open!

VELIKI PAD U MELBURNU! ŠOK promena za Novaka!

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković

Najveći teniser na svetu Novak Đoković u utorak od 10 i 30 po našem vremenu sastaje se sa Špancem Robertom Karbeljasom Baenom u prvom kolu Australijan openu.

Kao što smo već ranije pisali, Novaka u utorak veče u Melburnu čeka pravi pakao i temperatura od oko 36 - 37 stepeni celzijusa. To će ujedno biti i jedan od najtoplijih dana u australijskom gradu u ovom periodu godine.

Ukoliko Novak savlada Španca i plasira se u drugo kolo prvog grend slema u sezoni, Đokovića čeka novi okršaj u četvrtak.

Republika

Foto: Printscreen

Vremenska prognoza Melburn

 

Ono što su loše vesti za sve tenisere koji se takmiče u Melburnu jesu i velike oscilacije u temperaturi. Primera radi, ako Novak prođe Španca, u četvrtak će izaći na teren, a temperatura će za razliku od utorka pasti za oko 18 stepeni. Biće to pravi šok za Noleta, ali verujemo da će Đoković uspeti da savlada sve prepreke na putu kao 10. jubilarnom trofeju na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Soko

17.01.2023 07:11

Pasce temperatura za sve, a ne samo za Novaka. Sta pravite senzaciju gde senzacije nema.