KRAJ! Epizoda Adelejd ZAVRŠENA!

Autor:

Sport

04.01.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambicije su sigurno bile veće.

KRAJ! Epizoda Adelejd ZAVRŠENA!

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Drugi srpski predstavnik na ATP turniru iz serije 250 koji se održava u australijskom Adelejdu, Miomir Kecmanović, porazom je završio učešće već u drugom kolu.

Od Kecmanovića je u dva seta bio bolji Rus Danil Medvedev (6:0, 6:3) za 68 minuta igre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

 

Već u prvom setu videlo se da Kecmanović neće moći da parira iskusnom Medvedevu. Ruski teniser osvojio je svih šest gemova, Kecmanović jednostavno nije mogao da zadrži servis i poražen je sa nulom.

U drugom setu viđena je veća borba, ali je Rus i ovaj period rešio u svoju korist. Ključan je bio brejk u finišu kojim je Medvedev došao do 5:3, a zatim je sigurnim servisom prošao u narednu rundu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

 

Danila Medvedeva, inače trećeg nosioca ovog turnira, će u narednoj rundi čekati sunarodnik, Karen Hačanov, osmi najbolji igrač Adelejda i 20. teniser planete.

Ako sve bude išlo po planu u polufinalnom duelu možemo očekivati okršaj Novaka Đokovića i Danila Medvedeva. Nole svoj meč protiv Kventina Alisa igra u noći između srede i četvrtka, a do tada uživa u svakom trenutku u Australiji koju, kako je i sam istakao, veoma voli.

Ako bih trebao da biram jednu zemlju gde sam bio najuspešniji, koja se dobro odnosila prema meni, to je Australija. Ovde sam osvojio prvi GS, devet GS titula. Neki epski mečevi. Ako bih trebalo da biram jedan onda je to onaj od šest sati protiv Nadala 2012. Tokom godina Australija je bila mesto gde sam igrao najbolji tenis. Uvek se radujem dolasku ovde. Okolnosti prošle godine su bile takve nije bilo lako ni za koga. Sada sam srećan što sam ovde i fokusiran sam - rekao je Novak posle pobede protiv Lestjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading