PROPUŠTA AUSTRALIJAN OPEN? Oglasio se doktor i dao svoju PROGNOZU!

Autor:

Sport

03.01.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan je stav doktora ovog legendarnog tenisera.

PROPUŠTA AUSTRALIJAN OPEN? Oglasio se doktor i dao svoju PROGNOZU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Rafael Nadal, drugi teniser sveta i osvajač 22 titule na Grend slem turnirima, nalazi se u lošoj formi na startu nove sezone.

Španac je do sada odigrao dva meča, protiv Kamerona Norija i Aleksa de Minora, a zabeležio je dva poraza, što sigurno zabrinjava njegove navijače. Ipak, njegov doktor Anhel Ruiz-Kotoro kaže da nema razloga za brigu.

- U redu je, on je u fazi napretka, to je neophodno posle godine koja se završila bez ikakvog ritma mečeva - kaže Ruiz-Kotoro.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Kameron Nori na turniru

Porazi su sigurno zaplašili Rafine navijače, pošto Nadal nije izgledao najbolje ni fizički na terenu, ali doktor kaže da nema razloga za zabrinutost i da ćemo Nadala gledati spremnog u Australiji.

- Oseća se dobro. Nadam se da je poput ostalih španskih igrača, Alkarasa, Karenja Buste, Bautiste Aguta, spreman da se takmiči u Australiji i nadamo se da će tamo sve biti u redu - rekao je Ruiz-Kotoro.

Da stvari idu na dobro potvrdio je i sam španski teniser, koji se oglasio posle poraza na Junajted kupu.

- Šest sati na terenu, potrebno mi je to. Potrebne su mi ovakve bitke. U poslednjih šest, skoro sedam meseci nisam igrao mnogo mečeva - rekao je Nadal na Junajted kupu.

Rafael Nadal će u Melburnu pokušati da stigne do svoje treće titule na Australijan openu, pošto je prethodno trijumfovao 2009. godine, kao i prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Dragan

03.01.2023 23:25

Promasen naslov. Vise bi odgovara naslov kao nekada, kada sam bio sportski novinar - Nadal u slaboj formi pred Australian Open.

Maja

04.01.2023 08:17

@Dragan - Ovo nije prvi put da se ovo radi. Stave sliku pogresnog sportiste, sa pogresnim naslovom. Čisto da namame citaoce. Na primer, ja da sam znala da se ne radi o Novaku, ne bih ni čitala.

Sladjan

04.01.2023 14:49

Malo će ga dopinguju i biće on ok!!!!kao i ranije što se oporavljao pošteno za par nedelja,......ha ha haaa