DIJANA JE RODILA SINA PRE BRAKA SA SRĐANOM! Novakova majka otvorila dušu!

Autor:

Sport

02.01.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prava istina!

DIJANA JE RODILA SINA PRE BRAKA SA SRĐANOM! Novakova majka otvorila dušu!

Foto: Telegraf/D:Kadić

Dijana Đokovića, majka Novaka Đokovića, gostovala je jednom prilikom u emisiji „Dok anđeli spavaju“, gde je podelila detalje iz ranog perioda života.

- Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše - ispričala je Dijana.

Republika

Foto: ATA Images

Dijana Đoković

Dijana se kasnije udala za Srđana, sa kojim ima ri sina Podsetimo, Srđan i Dijana Đoković žive u skladnom braku već 35 godina, a iza njih je troje predivne dece - Novak, Marko i Đorđe.

- Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita: 'Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?'. Na to mu odgovorim s osmehom: 'Ko kaže da bi bio Novak'. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio - dodala je svojevremeno majka Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Staromodani

04.01.2023 19:25

Sramno je sto pisete nesto ovakvo. Izmisljate da bi se covek zatrcao da procita. Veoma primitivno.