MOĆNA PORUKA SRĐANA ĐOKOVIĆA: Dešavanja iz Australije su pluskvamperfekat, verujem u Novaka

Autor:

Sport

02.01.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

MOĆNA PORUKA SRĐANA ĐOKOVIĆA: Dešavanja iz Australije su pluskvamperfekat, verujem u Novaka

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Novak Đoković će u noći između ponedeljaka i utoraka početi novu sezonu u singlu. Srbin će se prvom kolu turnira u Adelajdu sastati sa Konstantom Lestijenom, 30-godišnjim Francuzom koji je trenutno 65. na ATP listi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ipak, ono što sve interesuje je Australijan open. Turnir u Adelajdu poslužiće kao svojevrsna priprema za prvi Grend slem sezone na kojem Đoković prošle godine nije nastupao zbog sramne deportacije.

Novakov otac, Srđan Đoković, kratko je za naš portal prokomentarisao skandalozna dešavanje iz prošle godine i očekivanja od predstojećeg turnira koji je Nole osvajao čak devet puta.

- Sve što se dešavalo u Australiji prošle godine je pluskvamperfekat. Ne bih želeo ništa da komentarišem na tu temu. Srećan sam što je otišao u Australiju, verujem da će se vratiti s peharom Australijan opena - rekao je Srđan Đoković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading