POTRESNO! Ispovest Novakove majke Dijane: Gledala sam ga kako pati, ne može da diše, krvavih nogu...

Autor:

Sport

01.01.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser prošao je trnovit put do zvezda.

POTRESNO! Ispovest Novakove majke Dijane: Gledala sam ga kako pati, ne može da diše, krvavih nogu...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković kreće u novu tenisku sezonu.

Najbolji srpski teniser i trenutno peti reket sveta, svoj put počeće iz Australije gde će nastupati u Adelejdu, na turniru iz serije 250 (takmičiće se i u singlu i u dublu), a zatim će krenuti put Melburna gde će od 16. do 29. januara igrati na prvom grend slem turniru - Australijan openu.

Nole je definitivno jedan od najvećih sportista u istoriji, ali je do zvezda prošao preko trnja i uz puno odricanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

To je, jednom prilikom, istakla i njegova majka Dijana u potresnoj ispovesti. Otkrila je Dijana Đoković da je često gledala svog sina kako pati.

- Desilo se to više puta. Kada sam ga gledala kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu... Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine, ima sasvim drugi izraz lica - istakla je Dijana svojovremeno u emisiji „Dok anđeli spavaju“, pa je otkrila i anegdotu sa čuvenog finala Vimbldona protiv Rodžera Federera 2019. godine:

- Duel sa Federerom na Vimbldonu 2019. bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv njega, zviždali su mu... U trenutku kada je Rodžer Federer došao do meč lopte, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla “možeš ti to”. Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva. Upućujem je svojoj deci, bilo da je reč o Novaku, Marku ili Đoletu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Sada Novak ulazi u novu sezonu sa ambicijama da se vrati na vrh ATP liste. Za početak će pokušati da opravda ulogu favorita u Adelejdu, a zatim i da stigne do desetog trofeja na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading