AJDE, SVI MOMENTALNO NA TRAVU! Očevidac haosa na Fristajleru: Bili smo natrpani, jedva smo prolazili jedni pored drugih! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

01.01.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski splav Fristajler je potonuo.

AJDE, SVI MOMENTALNO NA TRAVU! Očevidac haosa na Fristajleru: Bili smo natrpani, jedva smo prolazili jedni pored drugih! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram/serbialive Beograd

Incident se dogodio nekoliko minuta nakon ponoći, u jeku proslave novogodišnje noći. 

Kako su gosti splava Fristajler potvrdili za Republiku, sve se dogodilo iznenada i ništa nije ukazivalo da bi ovo moglo da se desi.

Pa veče je, smatram, bilo normalno, kao i uvek. Meni je ovo bilo prvi put da sam u ikakav klub došao posle jako dugo godina. Sve je uredu bilo i u jednom trenu krenula je poplava nagla i dosta njih se uspaničinilo, što je razumljivo. Hvala Bogu, nije bilo mnogo povređenih, jedino znam za jednu devojku koja je posekla stopalo i jedna devojka se srušila ispred kluba - rekao je V.M. za Republiku.

Kako se i ranije spekulisalo, uzrok bi mogao da bude veći broj osoba koje su se nalazile na splavu od dozvoljenog, što nam je i potvrdio sagovornik.

Bili smo natrpani, jedva su prolazili jedni pored drugih, tako da je verovatno bilo dosta više nego što bi smelo. - 

Izgurali su nas, nastao je haos

Bez ikakvih instrukcija i objašnjenja kako da se evakuišu, izbačeni su napolje, bez mogućnosti da preuzmu lilne stvari, tvrde očevici.

Samo su nas izgurali van uz galamu: "Ajde ajde ajde, svi momentalno na travu ispred!" Meni nisu neke stvari vratili koje mi oduzeli tokom pretresa. Bitno je da su svi dobro - rekao je V.M.

Istakao je i da na samom izlazu došlo do guranja i panike i potvrdio da se grupa mladića verbalno sukobila sa obezbeđenjem, budući da nisu mogli da uzmu svoje stvari.

- Grupa se skupila i spazio sam da su vikali i dobacivali im, ali nije se niko potukao. Bilo je policije oko obezbeđenja - zaključio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading