FRISTAJLER SKORO POTPUNO POTOPLJEN! Evo kako izgleda splav jutro posle incidenta! (FOTO)

Autor:

Vesti

01.01.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati beogradski splav Fristajler počeo je da tone tokom dočeka Nove godine.

FRISTAJLER SKORO POTPUNO POTOPLJEN! Evo kako izgleda splav jutro posle incidenta! (FOTO)

Foto: Republika

Splav Fristajler koji se nalazi na Ušću, prema rečima očevidaca, počeo je da tone samo nekoliko minuta nakon ulaska u Novu godinu. 

Kako su ispričali medijima, nakon odbrojavanja počeli su da osećaju da su im noge i obuća mokri, a zatim videli vodu koja je navirala u lokal.

Ekipa Republike ovog jutra je otišla na mesto gde se incident desio kako bismo saznali više o onome što se sinoć dešavalo, ali nismo zatekli nikoga ko bi mogao da da više informacija.

Splav se toliko nakrivio da se sada već najvećim delom nalazi u vodi, a, kako smo mogli da vidimo, samo mesto nije obezbeđeno.

Nezvanično, splav je potonuo, jer je na njemu bilo više ljudi nego što može da primi, a tome svedoče i brojni snimci iz novogodišnje noći koji su objavljeni na društvenim mrežama.

Kako su očevici rekli, tokom dočeka je bila tolika gužva da se jedva disalo.

Policija je odmah nakon naviranja vode evakuisala sve prisutne i nije dovoljavala pristup, jer postojala opasnost da se dalekovodna mreža pokida. 

Policija je potvrdila i da nema povređenih, osim dve devojke koje su zadobile ogrebotine prilikom pada u stampedu koji je nastao nakon evakuacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading