Na ulicama - RATNO STANJE! Francuzi u OKRŠAJU sa policijom posle poraza od Argentine, ima POVREĐENIH! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

19.12.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači nisu mogli da se sa činjenicom da je titula otišla u ruke "gaučosa".

Na ulicama - RATNO STANJE! Francuzi u OKRŠAJU sa policijom posle poraza od Argentine, ima POVREĐENIH! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Francusku posle jedanaesteraca u finalu Svetskog prvenstva i na taj način popela se na krov sveta.

Francuzi nisu uspeli da odbrane titulu koju su pre četiri godine osvojili u Rusiji, a Lionel Mesi uspeo je da se upiše u istoriju i osvojio je trofej koji mu je nedostajao.

Navijači u Francuskoj ovaj poraz nisu podneli sportski. Čak, naprotiv, došlo je do velikih nemira, incidenata i sukoba sa policijom, pa su se ulice u više većih gradova ove zemlje pretvorile u ratnu zonu.

Ogroman broj navijača viđen je na ulicama Pariza, Nice i Liona, a zbog velikih nereda morala je da reaguje i policija.

 

 

 

 

 

 

Na Jelisejskim poljima policija je u jednom trenutku pojurila navijače, a objavljeni su i snimci na kojima policajci u borbenom oklopu tuku prisutne.

 

 

Tačan broj povređenih se ne zna, ali je izvesno da ih ima i da on nije mali. 

Sve ovo bacilo je senku na jedno od najboljih finala u istoriji Mundijala. Dugo je Argentina vodila sa 2:0 golovima Lionela Mesija i Anhela Di Marije, Francuzi nisu imali šut na gol skoro do 70. minuta, a onda je Kilijan Mbape sa dva pogotka odveo meč u produžetke.

Mesi je i tu uspeo da donese prednost Argentini, ali je Mbape još jednom izjednačio, postavio konačnih 3:3 i odveo utakmicu u penal seriju. Tragičari su postali Koman i Čuameni koji nisu realizovali jedanaesterce, pa je "zlatna boginja" otišla u ruke Lea Mesija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading