BIZARNO: Australijanka govorila o Novaku i ŽESTOKO UDARILA na njegove HEJTERE!

Autor:

Sport

29.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je tema broj jedan ovih dana u Australiji

BIZARNO: Australijanka govorila o Novaku i ŽESTOKO UDARILA na njegove HEJTERE!

Foto: Tanjug/AP

Devetostruki šampion Australijan Opena Novak Đoković

Rita Panahi, jedna od najpoznatijih australijskih novinarki, prokomentarisala je problem sa kojim se Novak Đoković suočavao pre 12 meseci.

Srpskom asu je tada bio zabranjen ulazak u zemlju, zbog vakcinalnog statusa i činjenice da bi mogao da ugrozi javnost, odnosno javno zdravlje, iako mu je prvobitno bio dozvoljen ulazak. Zatim se farsa nastavila sa suđenjem, a iako je Đoković pobedio, na kraju mu je bilo zabranjeno da uđe u zemlju.

Novak je zatim deportovan u Srbiju, da bi, nakon ukidanja strogih mera protiv koronavirusa, dobio šansu da se već na ovom Australijan openu takmiči.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u Adelejdu

Pre godinu dana bila je to prava hajka usmerena na Đokovića, ali se u međuvremenu situacija stišala.

- Bilo je bizarno, umesto kritike vlasti zbog prekomernih ograničenja koja su nametnuta, bes se pogrešno usmerio na Novaka - rekla je Panahi.

Đoković je stigao u Adelejd, a po prvi put se obratio i australijskim medijima, gde je pričao o onome kroz šta je prošao prošle godine i kolike je te posledice ostavilo na njega.

Turnir u Adelejdu počinje 2. januara, a zatim Novaka očekuje najbitniji turnir u sezoni, pošto 16. januara staruje Australijan open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading