TENISKI SVET UZBURKAN: Mrzim GOAT debatu!

Autor:

Sport

27.12.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krupne reči.

TENISKI SVET UZBURKAN: Mrzim GOAT debatu!

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune i Novak Đoković

Nova teniska sezona je pred vratima i najbolji igrači planete sele se u Australiju gde će početi kalendarsku, ali i takmičarsku godinu.

Novak Đoković svoj put počeće iz Adelejda gde će igrati na turniru iz serije 250 od drugog januara, a zatim sledi put u Melburn gde će Nole igrati na Australijan openu od 16. do 29. januara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Da li će se u novoj sezoni konačno rešiti dilema GOAT trke? Rešila se ili ne, teniski svet uzburkan je rečima nadolazeće nade, Danca Holgera Runea, koji je istakao da ga ovo pitanje apsolutno ne zanima i da ga čak mrzi.

- Mrzim GOAT debate. Svi pričaju o tome ko je osvojio najviše titula, ko ima najveći broj grend slemova, ko je najduže bio na prvom mestu... Mislim, svi ti momci su neverovatni. Postigli su nešto što je promenilo istoriju i pokazali su mlađim generacijama šta je sve moguće. Ali rekordi su tu da bi bili oboreni, a na nama mladima je da radimo naporno da to uspemo. Verujem da će nivo tenisa biti još viši u narednom periodu - istakao je Holger Rune.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

 

Rune je trenutno 11. igrač planete, ali je već pokazao da može da se nosi sa najjačima.

U karijeri je osvojio tri titule. Najbolji rezultat na grend semovima je ostvario na Rolan Garosu, gde je ove godine stigao do četvrtfinala. Videćemo da li će u narednoj sezoni da napravi iskorak i da se plasira među deset najboljih tenisera planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading