RONALDO NA STUBU SRAMA: Doskorašnji saigrač UDARIO po Portugalcu!

Autor:

Sport

29.12.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu teško pao odlazak Portugalca.

RONALDO NA STUBU SRAMA: Doskorašnji saigrač UDARIO po Portugalcu!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na Svetskom prvenstvu

Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen priznao je da u klubu sa "Old traforda" vlada bolja atmosfera posle odlaska Portugalca Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji.

Ronaldo je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom uoči starta Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je dao intervju britanskom novinaru Pirsu Morganu u kome je izvređao čelnike, stručni štab i nekadašnje saigrače "crvenih đavola".

Portugalac je trenutno bez angažmana, a karijeru bi navodno trebalo da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

Mančester junajted je u prvom meču posle Mundijala pre dva dana na svom terenu pobedio Notingem Forest 3:0.

- Žao nam je što Ronaldo nije deo ove priče, njegovo ime ima poseban status u svakom klubu. Drago mi je što sam imao priliku u karijeri da delim svlačionicu s njim. Sada smo u dobroj situaciji. Početak sezone je bio dosta teži, tada je fudbal bio malo drugačiji. U nekim utakmicama smo dosta promašivali, ali mislim da smo podigli formu i da rastemo - rekao je fudbaler Danac.

Mančester junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige sa 29 bodova.

- Sada je bolja atmosfera u ekipi. Vidi se da sistem funkcioniše i da svi igrači veruju u njega, a to je ključno. Atmosfera je dobra. Imamo dosta fudbalera koji su se tek vratili sa SP, a neki će uskoro stići. Ova pobeda nam pomaže da prebrodimo period u kojem će sigurno da bude dosta umornih nogu - zaključio je Eriksen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading