RAFA ISKRENO o nastupu Novaka Đokovića na Australijan openu!

Autor:

Sport

28.12.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac otvorio dušu.

RAFA ISKRENO o nastupu Novaka Đokovića na Australijan openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal na Vimbldonu

Španac Rafael Nadal izjavio je danas da je dolazak Srbina Novaka Đokovića u Australiju dobar za tenis i navijače u ovoj zemlji, prenose australijski mediji. Đoković je juče stigao u Adelejd, a danas je već odradio trening u ovom gradu.

- Đoković je ovde, to je dobro za tenis, dobro je i za navijače. Videćemo šta će da se dogodio. Najbolji na kraju uvek pobedi - rekao je Nadal pred početak Junajted kupa u Sidneju.

Nadal i Đoković će potom učestvovati na Australijan openu, koji startuje 16. januara naredne godine. Nadal će braniti titulu na prvom grend slem turniru sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

- Motivisan sam da dobro počnem. Najvažnije je da sam zdrav. Verujem da ću biti konkurentan na Australijan openu - dodao je Nadal. Španac je rekorder sa 22 osvojena grend slem turnira, a Đoković ima jedan manje.

Nadal je istakao da ne veruje da će mu ovogodišnji nastup na turniru u Melburnu biti poslednji u karijeri.

- Ne mislim da će mi ovo biti poslednji put. Međutim, sa 36 godina nikada ne znate. Svestan sam toga, ali sada ne želim o tome da razmišljam. Potpuno sam fokusiran na sadašnjost i radujem se novim izazovima - zaključio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading