NOVAK ĐOKOVIĆ NA KOLENIMA: Veliko PONIŽENJE za srpskog asa!

Autor:

Sport

24.12.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se lepo naš teniser proveo u Dubaiju.

NOVAK ĐOKOVIĆ NA KOLENIMA: Veliko PONIŽENJE za srpskog asa!

Foto: Tanjug/AP

U Dubaiju je u toku Svetska teniska liga, egzibiciono takmičenje koje je igrao i Novak Đoković, koji sa svojom ekipom nije uspeo da izdejstvuje plasman u finale.

Đoković je odigrao dva meča u Emiratima, prvo je poražen od Aleksandra Zvereva, a zatim je usledio šok za sve navijače, pošto se Srbin u zadnji čas povukao pred meč sa Nikom Kirjosom, koji su svi jedva čekali.

Ipak, navijačima se iskupio u narednom kolu, kada je pobedio Sebastijana Ofnera, a pritom je publici priredio veliku zabavu. Ipak, stvari za srpskog asa nisu prošle najbolje van terena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

On se kasnije na ulicama Dubaija susreo sa poznatim fudbalskim "fristajlerom" Metečanom Kanburom. Tada ga je ovaj momak izazvao na partiju "ševe" i potpuno ga izblamirao, probacivši mu veliku loptu kroz noge. Đoković je nakon toga uz osmeh na licu brže bolje pobegao od kamere, shvativši da će ovaj video postati viralan.

Kanbur je u komentaru ispod ove objave napisao: - Samo sam imao sreće - čime je pokazao koliko poštuje Novaka Đokovića.

Novak će se nakon egzibicije u Dubaiju preseliti u Australiju, gde ga početkom 2023. godine čekaju novi izazovi. Prvo će od 2. januara nastupati na turniru u Adelejdu, dok ga kasnije, od 16. januara, očekuje najbitniji turnir u prvom delu sezone, pošto će u Melburnu juriti jubilarnu desetu titulu na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
aleksandar

24.12.2022 17:35

Ala vi lupetate... Pa od najgorih ste najgori. Dno dna.

Odgovori 8 13
Идемо,бре!!!

24.12.2022 19:25

Какав је ово сраман наслов о великом човјеку и једном од наших најбољих спортиста!?

Odgovori 4 12
Ja

24.12.2022 21:05

Sraman naslov! Novak to ne zaslužuje,

Ja

24.12.2022 21:37

Kakvi bolesni zakljucci novinara. Cuj izbamirao ga lik koji probavuje kroz noge neimaru, mbapeu i mesiju. Stvarno ste amateri a naslovi su vam za decu od 5 godina. Strasno...