OPŠTA LUDNICA! Đoković napravio ŠOU u Dubaiju!

Autor:

Sport

23.12.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski velikan posle pobede nad Austrijancem za kraj egzibicije.

OPŠTA LUDNICA! Đoković napravio ŠOU u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković napravio je pravi "šou" posle pobede nad Austrijancem Sebastijanom Ofnerom. Nole se na trijumfalan način oprostio od Svetske teniske lige, a po okončanju susreta odigrao je i "kolce".

Nadam se da ste se dobro proveli. Igrali smo dobar tenis, ali smo to istovremeno činili uiz velik osmeh. Dobra zabava, to je posebno važno na ovakvim takmičenjima. Tu su bili i moji saiagrači, među najboljima na svetu, imao sam odlično vreme provedeno sa mojim 'Sokolovima', hvala vam što ste došli - naveo je Đoković po okončanju meča, a potom je dodao:

Malo je čudno, ali istovremeno je to i veliko iskustvo, ako umete tome da nađete pravi pristup. Mnogo se svi poštujemo, svi se slažemo na terenu i van njega. Zabavljamo se, pratimo igru izbliza, lepo je - priznao je Novak.

Srbin je plesao na terenu, a evo kako je prokomentarisao pohvale organizatora.

O, moj Bože. To ću prihvatiti kompliment, ali znam da nisam baš dobar igrač. Verujem da ste imali dobre namere kad ste me to pitali - nasmejao se Đoković.

Austrijanac je odigrao "poen turnira" tokom duela sa Novakom.

Šta da kažem, poen turnira! Nikada nisam video nešto tako. Prošao mu je, bravo Sebastijane! Nije bilo planirano da igra, ali je došao, nadam se da ste uživali u ovom šou koji smo vam priredili - zaključio je Novak.

U finalu egzibicije u subotu od 15 časova igrače "Zmajevi" i "Jastrebovi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Luka

24.12.2022 11:58

Bez obzira kakav je bio karakter turnira,Djoković nije smeo sebi dozvoliti onako neozbiljan nastup u igri.Bilo je to pravo razočarenje za ljubitelje tenisa i njegove fanove.