AGONIJA, PA DEPORTACIJA: Teniski svet sa nestrpljenjem je ČEKAO OVU VEST!

Autor:

Sport

15.12.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj drame.

AGONIJA, PA DEPORTACIJA: Teniski svet sa nestrpljenjem je ČEKAO OVU VEST!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Legendarni nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, odlobođen je posle osam meseci koliko je proveo u zatvoru.

Kako prenosi "Bild", Beker je u četvrtak ujutru pušten iz zatvora u Velikoj Britaniji, te mu sada, posle agonije koju je prošao, sledi deportacija u Nemačku.

Boris Beker je osuđen na dve i po godine zatvora, ali je pušten posle samo osam meseci. 

 

 

Bio je smešten u zatvoru Vansdvort, koji važi za jedan od najgorih u Velikoj Britaniji. Vandsvort se  nalazi u jugo-zapadnom delu Londona, na samo tri kilometra od Vimbldona. Na tim terenima je Boris Beker sa samo 17 godina stigao do svoje prve grend slem titule. 

Beker je oslobođen pošto su se vlasti na Ostrvu odlučile da smanje broj zatvorenika zbog malog broja mesta u zatvorima. 

Podsetimo, Beker je proglasio bankrot 2017. godine zbog duga od gotovo 50 miliona funti, a uskoro bi trebao da se pojavi i dokumentarac u kom on govori o danima pre nego što je završio na robiji.

Dotakao sam dno, ne znam šta da radim s tim. Suočiću se sa svojom kaznom, neću se sakriti niti pobeći. Prihvatiću kakvu god kaznu da dobijem. Danas je sreda popodne, a ja ću već u petak znati šta s ostatkom života - rekao je uplakani Boris Beker u dokumentarnom filmu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

 

 

Pored Bekera, u dokumentarcu se pojavljuju i rivali poput Mekinroa, Vilandera, Štiha, a tu je i Novak Đoković, kojeg je Boris trenirao u periodu od 2013. do 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading