PALA NAJVAŽNIJA ODLUKA - AMERIKA NA POTEZU: Đoković saznao PREDIVNE VESTI - Novak je USHIĆEN i ODUŠEVLJEN!

Autor:

Sport

20.11.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se još jednom oglasio o gorućoj temi - ovo je nestrpljivo čekao!

PALA NAJVAŽNIJA ODLUKA - AMERIKA NA POTEZU: Đoković saznao PREDIVNE VESTI - Novak je USHIĆEN i ODUŠEVLJEN!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Srpski teniser Novak Đoković "sa ushićenjem i oduševljenjem" prihvatio je odluku Australije da mu dozvoli nastup u Melburnu naredne godine, a poručio je da sa nestrpljenjem čeka da zabranu ukinu i Amerikanci.

Moje prve reakcije su, naravno, bile – ushićenje i radost! Stvarno želim da igram tenis na najvećim turnirima na svetu, u koje se – jasno – svrstava Australijen Open, gde sam zabeležio svoje najbolje rezultata od svih Grend slemova - naveo je Nole za "Kurir", a potom je dodao:

Ono što se desilo u januaru ove godine je ostavilo gorak ukus u ustima nakon odlaska – odnosno deportacije – iz Australije. Sa druge strane, nisam nikada imao sumnju da želim da se tamo vratim i radim ono što najbolje znam – i da ljudi koji prate sport i tenis mogu da uživaju u mojim igrama i nastupima najboljih tenisera na svetu. U skladu sa ovim stavom – ja sam se osećao veoma srećno i zadovoljno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Gorak ukus zbog Australije - Novak Đoković

Đoković se nada da će SAD postupiti na isti način kao Australijanci, te očekuje povratak stvari u normalu, nakon dve burne godine zbog pandemije koronavirusa.

Sve u svemu – predivne vesti, drago mi je zbog njih; nadam se da će iste vesti doći i iz Amerike – jer i dalje ne mogu da uđem u tu zemlju i takmičim se na velikom broju važnih turnira. Voleo bih da se promeni ta situacija – i da budemo „na starom“! - zaključio je vlasnik 21 Grend slem titule.

Podsetimo da će Srbin od 19 časova odigrati finale Završnog turnira u Torinu, a rival u dvorani "Pala Alpitur" biće mu Norvežanin Kasper Rud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading