POTVRĐEN SPEKTAKL: Novak sledeće godine u Beogradu igra protiv velikog rivala

Autor:

Sport

07.11.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji tenisa će uživati u sjajnom meču.

POTVRĐEN SPEKTAKL: Novak sledeće godine u Beogradu igra protiv velikog rivala

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je tokom dugogodišnje vrhunske karijere razvio mnoga velika rivalstva, preko Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa sve do Nika Kirjosa koji mu je bio protivnik na nekom drugom nivou.

Nole i Australijanac se nisu podnosili i bili su glavni hejteri jedan drugog, ali se sve promenilo prošle godine kada je Srbin proživeo golgotu u Melburnu.

Tada je na opšte iznenađenje baš Nik Kirjos stao na Novakovu stranu i od tog trenutka su njih dvojica počela da gaje prijateljstvo.

Vrhunac svega je bilo finale ovogodišnjeg Vimbldona kada je Đoković pobedio Nika u borbi za pehar, a posle meča je usledio veliki zagrljaj i razmena lepih reči.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Sada je australijski teniser na Instagramu odgovarao na pitanja navijača, a jedno se odnosilo baš na Noleta.

- Novak i ja ćemo igrati revanš sledeće godine u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo - napisao je Australijanac grčkog porekla.

Republika

Foto: Instagram printscreen/k1ngkyrg1os

Stori Nika Kirjosa

S obzirom na to da će se Serbia open naredne godine igrati u Banjaluci, verovatno su osmi i 22. teniser planete osmislili neki revijalni meč u Beogradu.

Đoković i Kirjos su do sada u karijeri odigrali tri međusobna meča, a odnos u pobedama je 2:1 za Australijanca. Nik je u prva dva duela, 2017. godine, ostvario trijumfe, a Nole je do prvog slavlja čekao ovogodišnje finale Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading