ZAKUVALO SE! Đoković mu pomaže, a on ga ruši: Nadal je UDARNA VEST pred kraj teniske sezone!

Autor:

Sport

06.11.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za najboljeg igrača planete se komplikuje - tri kandidata za čelo ATP liste pred 2023. godinu.

ZAKUVALO SE! Đoković mu pomaže, a on ga ruši: Nadal je UDARNA VEST pred kraj teniske sezone!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi da sazna dve sjajne vesti u finišu sezone. Rafa ima veliku priliku da se vrati na čelo ATP liste, ali bi to učinio u velikom stilu - kao rekorder!

Naime, Nadal bi mogao da postane najstariji svetski broj 1 ikada, ispred Srbina Novaka Đokovića koji mu je srdačno pomogao pobedom nad GrkoM Stefanosom Cicipasom u polufinalu Mastersa u Parizu.

Osvajaču 22 Grend slem titule je potrebno da kao neporažen stigne do finala Završnog mastersa u Torinu, ili da ga osvoji uz poraz u grupnoj fazi. Za čelo konkuriše i Cicipas, ali njemu igra samo jedna opcija - pehar u Torinu bez izgubljenog susreta.

Rasplet čeka aktuelni broj 1, Karlos Alkaras koji neće moći da nastupi zbog povrede, a nema dileme da nas čeka zanimljiva trka utroje u finišu sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Cicipas napada vrh ATP liste - Nadal bliži cilju

Poslednji značajan turnir u 2022. godini na programu je od 13. do 20. novembra, Nole se za učešće kvalifikovao apsolutno zasluženo, a prođlosezonski šampion bio je Nemac Aleksandar Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading