Srpkinja OTVORILA DUŠU: Udarali su me dok NISAM PALA U NESVEST, htela sam DA SE UBIJEM! Iza vrata je JOŠ GORE!

Autor:

Sport

05.11.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalan snimak je vratio u pakao koji je prošla.

Srpkinja OTVORILA DUŠU: Udarali su me dok NISAM PALA U NESVEST, htela sam DA SE UBIJEM! Iza vrata je JOŠ GORE!

Foto: Tanjug/AP

Jelena Dokić

Brutalan snimak u kom kineski državljanin udara svoju ćerku na teniskim terenima u Beogradu zgrozio je javnost.

Vinovnik incidenta dospeo je pred lice pravde, a mnogi teniseri i teniserke širom planete reagovali su na sve ovo.

Jedna u nizu osoba koje su se oglasile je i Jelena Dokić. Srpkinja, rođena u Australiji, i sama je prošla pakao sa svojim ocem, Damirom, pa je sve ovo posebno pogodilo. U objavi na Instagramu, ona je napisala:

- Bilo mi je odvratno videti ga, a još više pošto sam to prošla. Zapravo, udarali su me dok nisam pala u nesvest sedam dana pre US Opena kada sam imala samo 16 godina, a nisam bila jedina. Nažalost, ono što se događa iza zatvorenih vrata još je gore - napisala je Jelena, pa dodala:

 

 

- Navodno je otac i trener ove 14-godišnjakinje već udario nekoga u teniskoj akademiji pre nekoliko nedelja. A sada ovako udara svoju ćerku. I pitam se: Zašto se to događa? Već je izbačen iz par klubova, ali može biti u drugim i ići na turnire jer je sistm pokvaren. Ako je već to napravio i dobio je zabranu u klubu ili akademiji, ne bi trebao moći pristupiti teniskim mečevima i bilo kojim krugovima.

Između ostalog Jelena Dokić je ranije otkrila kako je zbog oca Damira, koji joj je ujedno bio i trener, želela da izvrši samoubistvo.

- Prošla sam kroz pakao, ali nisam imala izbora. Bilo je ili da odustanem ili da se borim kroz to. U jednom momentu, htela sam da se ubijem. Malo mi je falilo. U životu sam uvek bila kao na teniskom terenu i uvek sam mislila da ću naći rešenje. I uvek sam uspevala. Borila sam se za to da imam bolje sutra. Verujte mi, igrala sam tenis još 10 godina i borila sam se sa depresijom, a da sam imala adekvatnu podršku, bila bih još duže u tenisu - rekla je Jelena Dokić.

 

 

Zbog ovog, zaista sramnog događaja, oglasio se i Švajcarac Sten Vavrinka:

Ovo je užasno! - napisao je Vavrinka i podelio snimak na svom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading