RAZBIJEN: Medvedev ga UNIŠTIO!

Autor:

Sport

28.10.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedev ponovo u svom prepoznatljivom izdanju.

RAZBIJEN: Medvedev ga UNIŠTIO!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev

Danil Medvedev je savladao Janika Sinera sa 2:0 (6:4, 6:2) u četvrtinalu turnira u Beču, pa je na taj način sebi obezbedio plasman među četiri najbolja, gde ga čeka Grigor Dimitrov.

Pitanje pobednika se nije postavljalo nijedne sekunde ovog meča. Medvedev je odigrao onako kako ume, a brejk u prvom gemu prvog seta mu je bio dovoljan da taj deo igre reši u svoju korist.

U drugom setu je viđena slična situacija. Ruski teniser pravi brejk u trećem gemu, koji "ljubomorno" čuva do samog kraja. Pitanje pobednika je rešeno u sedmom gemu drugog seta, kada Danil pravi novi brejk, a onda u sledećem servis gemu rešava pitanje pobednika ovog, samo na papiru, derbi meča u glavnom gradu Austrije.

U polufinalu Medvedeva čeka novi težak izazov, pošto će se sastati sa Grigorom Dimitrovom, koji je bio bolji od Markusa Girona, sa 2:1 u setovima.

Do kraja dana su ostala još dva četvrtfinalna susreta. Snage će odmeriti Hubert Hurkač i Borna Ćorić, dok je poslednji termin dana rezervisan za meč između Denisa Šapovalova i Danijela Evansa.

Turnir u Beču je iz kategorije ATP 500 bodova, a titulu je prošle godine osvojio Aleksandar Zverev, koji je u finalu savladao Frensisa Tijafoa. Ipak, zbog povrede, Nemac nije imao priliku da u Beču brani titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading