A GDE JE NOVAK? Najveći rival već spreman da učini ono što nikada nije! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2022

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iščekivanje vlada u francuskoj prestonici.

A GDE JE NOVAK? Najveći rival već spreman da učini ono što nikada nije! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Od subote 29. oktobra do nedelje 6. novembra "grad svetlosti" će biti centar teniskog sporta. Ono najbolje što teniski sport ima u ovom momentu naćiće se u Parizu na ovogodišnjem Masters turniru.

Ljubitelji "belog sporta" nadaju se da će već u francuskoj prestonici imati pprilike da isprate teniski klasik, duel između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a da španski teniser predstojeći turnir shvata veoma ozbiljno, govori podatak da j već stigao u Pariz i trenirao na glavnom terenu.

Nadal nije odigrao zvanični meč još od turnira u Njujorku kada je u okviru četvrtog kola eliminisan od Frensisa Tijafoa, ali po dolasku u Francusku njegov trener Karlos Moja je izjavio da se Španac nalazi u zadovoljavajućoj formi i da će nakon pauze probati da ostvari što bolje rezultate kako na Mastersu u Parizu, tako i na završnom turniru u Torinu.

Treba napomenuti da je Novak Đoković šest puta stizao do pehara u "gradu svetslosti", a ove godine će i braniti trofej koji je osvojio u 2021. savladavši u velikom finalu Danila Medvedeva. Sa druge strane, Rafale Nadal nikada nije uspevao da podigne renomirani pehar, a kuriozitet je činjenica da je samo jednom stizao do velikog finala. Bilo je to sada već davne 2007. godine kada je ubedljivo poražen od Davida Nalbandijana rezultatom 2:0 (6:4, 6:0).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading