OGROMAN SKANDAL NA POMOLU: Sve je otkriveno, ATP UCENJIVAO TENISERE zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

27.10.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje će zatalasati svetsku javnost.

OGROMAN SKANDAL NA POMOLU: Sve je otkriveno, ATP UCENJIVAO TENISERE zbog Novaka Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak Đoković uterao je strah u kosti čelnim ljudima ATP organizacije.

Sve ovo argentinskim medijima je otkrio trenutno 99. teniser planete, Fakundo Bagnis.

Užasni pritisci predsednika ATP organizacije Andree Gaudencija na igrače počeli su 2020. godine kada je Novak rešio da zaštiti tenisere koliko god je mogao:

Sećam se kada je 2020. Đoković kreirao novu asocijaciju PTPA i ATP je bila užasno agresivna u nameri da joj se ne pridružujemo. Danas predsednik ATP-a Andrea Gaudenci nema nikakav odnos sa igračima, bar ne sa onima koji su van top 20. Pitajte igrače koji su aktivni i reći će vam da on ima jako loše manire, čak se ni ne pozdravi sa mnom kada proše pored mene. On ni ne zna ko sam ja. Ne mislim da treba da pije kafu sa mnom svaki dan, ali može bar da me pozdravi - otkrio je Bagnis, pa u dahu nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Ne znam šta da kažem. Đokoviću sam zahvalan za ono što je uradio, teniseri moraju da imaju sindikat koji će preuzeti ATP. Organizacija koju je Novak napravio još funkcioniše, radi neke stvari jer je nova i to je nešto strašno za njih je još ima snage.

Sa Đokovićem se Argentinac susreo nedavno u Rimu gde je primetio da se Srbin i dalje bori za sve tenisere planete:

- Video sam ga u Rimu i jako je uključen, bio je na sastanku dva i po sata, na sastanku koji nije obavezan, a onda je igrao sutra. Ljudi to ne vide, ali ja mu skidam kapu za to - istakao je teniser iz Argentine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Otkrio je Bagnis i da je Đokoviću stalo do svakog tenisera podjednako, bez obzira na kom se on mestu nalazio:

- On se stavlja u poziciju igrača koji imaju ekonomske limite i koji mogu da budu naterani da se povuku zbog toga. Pravi on dosta grešaka i nije omiljen u javnosti, ali nisam navijač, ja sam deo sporta i jako sam mu zahvalan. On pravi greške jer radi nešto, videćete ga kako greši jer se trudi. Pomogao je kada su bili požari u Australiji, on je bio čovek koji je predložio da se pomogne igračima van Top 100 tokom pandemije... Bilo ko ko u tome neće da učestvuje to je njegovo pravo, ali poenta sporta je da se daje i uzima - rekao je Bagnis, pa se dotakao i problema koje je Novak imao zbog vakcine:

- Ne delim njegovu odluku da se ne vakciniše, ali poštujem to što se drži toga. Odrastao sam sa medicinskom sestrom koja je specijalista za vakcinaciju tako da sam se vakcinisao, čak sam naučio kako sam sebe da vakcinišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading