UŽASNE VESTI ZA SRBIJU: Bivši prvi reket sveta POKIDAO ahilovu tetivu, čeka ga duga pauza!

Autor:

Sport

23.10.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti za Srbiju.

UŽASNE VESTI ZA SRBIJU: Bivši prvi reket sveta POKIDAO ahilovu tetivu, čeka ga duga pauza!

Foto: Starsport

Bivši prvi reket sveta je doživeo jako tešku povredu. Jelena Janković je pokidala ahilovu tetivu na turniru legendi u Luksembrugu, pa je čeka duga pauza.

Operacija Jankovićeve je zakazana već za danas, a posle nje će biti poznati dalji koraci u popravku nekadašnjeg broja jedan u ženskoj konkurenciji.

Popularna Džej-Džej se povredila u susretu sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom, pri vođstvu teniserke iz Slovačke od 3:2 u prvom setu. Jankovićeva je pala i krenula da vrišti od bolova, a organizatori tunira su sve učinili da obezbede transport Jeleni da bi se operisala u glavnom gradu Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Jankovićeva je svojevremeno bila na 1. mestu WTA liste

Jelena Janković se od aktivnog bavljenja tenisom oprostila još 2017. godine, posle US Opena. Naredne dve godine su je operacije udaljile od terena, da bi posle toga usledile nove muke zobg korone, koje su prisilile Jankovićevu da se i zvanično oprosti od tenisa. Videćemo da li će se nakon ove teške povrede vratiti na teren u egzibicionim mečevima.

Najveći uspeh u karijeri je doživela 2008. godine, kada je igrala finale Grend slema u Njujorku. Te iste godine je igrala i dva Grend slem polufinala, uz jedno četvrto kolo, što joj je bilo dovoljno da te iste godine dođe na prvo mesto WTA liste.

U karijeri je osvojila 15 titula, uz dve dubl titule, od čega je jedna stigla na Vimbldonu 2017. godine u miks-dublu, u tandemu sa Džejmijem Marejem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Djoka

23.10.2022 21:34

Opasni ste sa naslovima I slikama Pravi kreteni

Sale

23.10.2022 21:51

Vazno je da ste postavili Novaka na sliku za click bait!!!

Ratko

23.10.2022 22:05

Ona jos igra?