SVETSKA BRUKA I SRAMOTA! Nadal POVLAŠĆEN u odnosu na Đokovića: Isplivali ŠOK PODACI, Rafa SUMNJIV, a oni MALTRETIRAJU Novaka!

Autor:

Sport

23.10.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruji planeta.

SVETSKA BRUKA I SRAMOTA! Nadal POVLAŠĆEN u odnosu na Đokovića: Isplivali ŠOK PODACI, Rafa SUMNJIV, a oni MALTRETIRAJU Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Doping je uvek intrigantna tema u svetu tenisa, a pregledom sajta ITF jasno se može izvući zaključak - Rafael Nadal je privilegovan u odnosu na Novaka Đokovića!

Naime, Španac je tokom 2021. godine tstiran samo 14 puta, od čega u dva navrata na turnirima, dok je Srbinu uzorak uziman čak 21 put!

 

 

Što se tiče ostalih top tenisera, Rodžer Federer koji je na Lejver kupu ove godine završio karijeru, u 2021. godini je testiran samo 12 puta, od čega samo tri puta na turnirima, ali treba imati u vidu da je u tom periodu Švajcarac već krenuo da propušta većinu turnira (odigrao samo pet).

Medvedev i Rud su testirani 22 puta, Zverev 21, a prvi reket sveta Karlos Alkaras tek u šest navrata...

Što se tiče 2022. godine, do njenog kraja od značajnijih turnira ostalo je da se odigraju dva Mastersa, Nole će sigurno igrati na Završnom u Torinu, dok je nastup u Parizu pod upitnikom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading