RAFA ĆE PUĆI OD LJUBOMORE: Slavni Britanac odabrao Đokovića i Federera, a PRECRTAO Nadala!

Autor:

Sport

17.10.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak u "top 5" ikada po legendi britanskog sporta.

RAFA ĆE PUĆI OD LJUBOMORE: Slavni Britanac odabrao Đokovića i Federera, a PRECRTAO Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Najbolji snukeraš svih vremena Roni O'Saliven uvrstio je srpskog tenisera Novaka Đokovića među pet najboljih sportista svih vremena.

Ovaj slavni 46-godišnji Britanac je od igrača "belog sporta" na listu stavio i Švajcarca Rodžera Federera, ali je preskočio najtrofejnijeg na Grend slemovima - Španca Rafaela Nadala (22 titule).

Bivši engleski fudbaler Džejmi Karager nedavno je izjavio da su O'Saliven, atletičar Jusein Bolt i bokser Flojd Mejveder trojica najboljih sportista svih vremena.

 

 

Višestruki svetski šampion poručio je da mu laskaju reči legende "Enfilda".

Moram da razjasnim šta je Karager rekao. On je izabrao trojicu najboljih iz sportova koje voli. Karager očigledno voli snuker, ali nije izabrano trojicu najboljih sportista svih vremena - rekao je slavni snukeraš, a potom je sačinio svoju "top listu".

Ajrton Sena, Muhamed Ali, Novak Ðoković, Rodžer Federer i Tajger Vuds. Volim pobednike, a njih petorica su pobednici - zaključio je O'Saliven, koji je više puta tokom karijere isticao da pokušava da "kopira" i nauči dosta stvari od Đokovića..

 

 

Podsećanja radi, Novak će do kraja 2022. godine nastupiti na dva Masters turnira, u Parizu i Torinu, a plasman na Zevršni turnir obezbedio je "kroz iglene uši", uz pomoć titula u Tel Avivu i Astani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading