Verica Rakočević nije otišla na OČEVU SAHRANU: Trauma je i danas PROGANJA, a ove potresne detalje o kreatorki javnost nije znala!

Autor:

Zabava

23.10.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević progovorila je o smrti oca!

Verica Rakočević nije otišla na OČEVU SAHRANU: Trauma je i danas PROGANJA, a ove potresne detalje o kreatorki javnost nije znala!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

Verica Rakočević kao što je svima dobro poznato već devet godina je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem koji je mnogo godina mlađi od nje, ali sa kojim je pronašla mir i sreću. 

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

- Ja iz prvog braka imam prekrasnu ćerku Elenu, iz drugog braka imam sina Milorada i ćerku Milenu. Treći brak je takav da u njemu nema dece. Imamo jednu prekrasnu kucu, ali prosto neko ko sa toliko godina uđe u taj treći brak sa tom vremenskom razlikom jamislim da to samo o toj osobi govori koliko hrabrosti ima da uzme život u svoje ruke - rekla je Verica.

Verica je tokom emisije pričala i o svom ocu koji je, kako je sama rekla za nju najbolji i najidealniji muškarac, muškarac kog je najviše volela.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

 

- Najstresnija situacija u mom životu bila je smrt moga oca. Imam unuke, imala sam pre Veljka dva muža, imam sada Veljka, ali to je muškarac koga sam najviše u svom životu volela. Pre svega, moj otac je bio najidealniji muškarac na planeti za kog sam ja čula da postoji. Ta blagost njegova u odnosu na moju majku, na nas, ta njegova toplina, to njegovo poverenje u mene - rekla je Verica za Blic TV u emisiji ,,Balkanska ulica". 

Republika

Foto: Instagram.com

Verica Rakočević Instagram

 

- Ja sam bila jedno užasno, užasno tvrdoglavo dete, danas sam tvrdoglava žena, priznajem, on je u svim tim osobinama nalazio nešto lepo i uvek mi je bio vetar u leđa. I uvek je bio neko ko i ako vidi da sam pogrešila ne kaže da sam pogrešila nego kaže nisi ti to dobro uradila, možeš bolje. Moj tata kada je umro ja nisam otišla na njegovu sahranu – ispričala je Verica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading