ĐOKOVIĆ DISKRIMINISAN I OCRNJEN: Definitivno živimo u uvrnutom svetu...

Autor:

Sport

14.10.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je ponovo tema broj jedan.

ĐOKOVIĆ DISKRIMINISAN I OCRNJEN: Definitivno živimo u uvrnutom svetu...

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

Najbolji srpski teniser i jedan od najvećih ikada Novak Đoković ove godine nije mogao da učestvuje na ogromnom broju turnira pošto nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

Zbog toga je prvenstveno proživeo golgotu u Australiji, a potom mu je bilo zabranjeno da igra i na turnirima na američkom tlu, kao što su US Open i mastersi u Majamiju i Indijan Velsu.

Uz sve to, zbog ruske agresije na Ukrajinu nije bodovan Vimbldon koji je Nole osvojio, pa su to sve razlozi zbog kojih je srpski as pao na sedmo mesto ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada je u njegovu odbranu stao britanski novinar Džejms Melvil.

On je na svom Tviter nalogu podelio video u kom Novak objašnjava kako je to šta želi da unese u svoje telo mnogo važnije od bilo koje titule, uz sledeći komentar:

- I zbog ovoga je diskriminisan i ocrnjen. Živimo u uvrnutom svetu!

Podsetimo, Đoković je početkom godine u Australiji danima bio u imigracionom zatvoru, da bi na kraju posle dva suđenja bio deportovan iz zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading