IZNENAĐENJE U NUR-SULTANU: Španac eliminisao Novakovog DŽELATA, Medvedevu se otvara put do okršaja sa Đokovićem!

Autor:

Sport

03.10.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani rezultati 1. kola turnira u Kazahstanu.

IZNENAĐENJE U NUR-SULTANU: Španac eliminisao Novakovog DŽELATA, Medvedevu se otvara put do okršaja sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Roberto Bautista Agut

Feliks Ože-Alijasim izgubio je u prvom kolu Astana Opena, nakon što je bolji od njega bio Robert Bautista Agut, rezultatom 2:0 (6:4, 7:6).

Kanađanin je pre nešto više od sedam dana bio koban po Đokovića, ali i po tim Evrope, kada je poslednjeg dana Lejver kupa iznenadio srpskog tenisera, pobedom u dva seta.

Ipak, formu iz tog meča nije uspeo da prenese na ovaj turnir, pa je poražen već u prvom kolu ATP turnira iz kategorije 500, koji se održava u Nur-Sultanu (nekadašnja Astana).

Špancu je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk, u petom gemu, da bi rešio prvi deo igre u svoju korist. Velika borba viđena je i u drugom setu, oba tenisera su po jednom oduzela servis protivniku, pa se došlo do taj-brejka. U njemu je Bautista Agut bio smireniji, pa je došao do pobede od 2:0, za nešto manje od dva sata igre.

Danas su sa turnira već ispali Vavrinka i Karacev, pa je ovo treći favorit koji je takmičenje završio u prvom kolu. Ispadanje Kanađanina je posebno obradovalo Danila Medvedeva, pošto mu je Ože-Alijasim bio projektovani rival u četvrtfinalu. Ovako, Rusa čeka dosta lakši posao do polufinala, u kom može da se sastane sa Novakom Đokovićem.

Đoković i Medvedev još nisu igrali svoje mečeve prvog kola u Kazahstanu. Novaka čeka okršaj sa Garinom, dok će se Medvedev sastati sa Albertom Ramosom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading