DOBRINKA PREMINULA U MUKAMA: Sin je premlatio drvenom motkom!

Autor:

Hronika

03.10.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jezivi rezultati obdukcije pokazuju da je Dobrinka umrla u najgorim mukama, nakon što ju je sin Đorđe M. pretukao drvenom motkom u stanu na Voždovcu.

DOBRINKA PREMINULA U MUKAMA: Sin je premlatio drvenom motkom!

Foto: Privatna arhiva

Đ. M.

Zločin se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je suprug M.M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer se nalazila u spavaćoj sobi na krevetu pokrivena ćebetom, međutim, na njenom licu primetio je povrede, a na zidu i podu krv.

Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena umrla u najgorim mukama. Dobrinku je sin navodno drvenom motkom tukao po glavi i telu dok nije izdahnula, prenosi Telegraf.

- Zvao sam Dobrinku na mobilni telefon. Nije mi se javila i odlučio sam da odem u stan. Otključao sam vrata i našao sam je u spavaćoj sobi. Kada sam prišao video sam da ima povrede na licu. Bila je pokrivena ćebetom. Zvao sam komšije da odmah zovu lekare - ovako je policiji ispričao otac osumnjičenog mladića za teško ubistvo majke na Voždovcu.

Dobrinka je prema njegovim rečima iz Bosne i Hercegovine došla na Voždovac kako bi se starala o bolesnom sinu.

Đorđe M. se na saslušanju branio ćutanjem u prisustvu svog izabranog branioca.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao način.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Opanak

03.10.2022 15:08

Al ga nepisaste, .. kakav bre sin, ovo je zlikovac i zlocinac, dokle ce mediji od zveri da prave reality junake, koga briga za ljude koji su u stanju da ubiju, i jos najblize, jos su srecni sto su u Srbiji gde sve prolazi po nalogu satanista pa tako nema ni smrtne koja se u USA jos izvrsava, naravno jer je tamo demokratija a mi je dokazujemo brigom o zlocincima. Ajde, nema smrtne, ali ima bukagija pa svaki dan na njivu da zaradi za troskove zatvora i tako dok je ziv; sve dok se po medijima tuzi i sudi, tesko zajednici sa ovakvim zlocincima bez kontrole!!