ALKARAS POSLE ČUDESNE POBEDE: Ne znam kako sam uspeo!

Autor:

Sport

08.09.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle velike pobede.

ALKARAS POSLE ČUDESNE POBEDE: Ne znam kako sam uspeo!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras izjavio je nakon plasmana u polufinale US Opena u Njujorku da nije gubio nadu i veru u sebe i da ga je to dovelo do preokreta i trijumfa nad Janikom Sinerom.

Triler meč na stadionu "Artur Eš" trajao je pet sati i 15 minuta, a Španac je u 10. gemu četvrtog seta spasao meč loptu na servis Italijana i na kraju slavio sa 3:2 (6:3, 6:7, 6:7, 7:5, 6:3).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner


- Još ne znam kako sam uspeo. Nivo na kom sam igrao, nivo meča, kvalitet tenisa... Neverovatan je to meč bio. Janik Siner je sjajan igrač i svi su to mogli da vide. Njegov nivo je zaista neverovatan. Uvek morate da verujete u sebe. Nada umire poslednja. Verovao sam u sebe i u svoju igru - izjavio je Alkaras posle meča, a preneli su američki mediji.

Španac, koji je u konkurenciji da postane najmlađi svetski broj jedan u istoriji, u polufinalu će igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.

U drugom polufinalu US opena u muškom singlu sastaće se Karen Hačanov iz Rusije i Kasper Rud iz Norveške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading