ZAUSTAVLJEN NA KORAK OD SNA: Dalje se nije moglo - srpski teniser poražen u velikom finalu!

Autor:

Sport

28.08.2022

05:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser nakon fantastično odigranog turnra u Vinston-Salemu, ipak nije sjajne partije uspeo da kruniše i peharom.

ZAUSTAVLJEN NA KORAK OD SNA: Dalje se nije moglo - srpski teniser poražen u velikom finalu!

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere koji trenutno zauzima 89. poziciju na listi najboljih tenisera sveta nije uspeo u nameri da se sa turnira u Vinston-Salemu vrati trijumfalno. U velikom finalu bolji od njega, nakon dva odigrana seta bio je francuski teniser Adrijan Manarin.

Laslo Đere - Adrijan Manarin 0:2 (6:7, 4:6)

Fantastično je Laslo Đere ušao u finalni dvoboj. Već u trećem gemu prvog seta stigao je do brejka i činilo se u tom trenutku da se znatno bolje snalazi na terenu. Međutim,, Francuz u osmom gemu uspeva da oduzme servis našem teniser i uvede prvi set u neizvesnu završnicu, u taj-brejk.

 

Podlegao je srpski teniser pritisku u odlučujućim trenucima prvog seta, pa je Manarino rezultatom 7:1 u taj-brejku zasluženo stigao do prednosti u meču.

Tokom drugog seta, sve do sedmog gema teniseri su bili sigurno na servisu, a onda je Francuz uspeo da odbrani gem loptu Lasla Đerea, osvoji naredna tri poena i stekne prednost koju je sačuvao do kreja meča.

 

 

Time je srpski teniser zaustavljen na putu ka osvajanju trećeg ATP turnira, dok je Francuz trijumfom u Vinston-Salemu osvojio svoj drugi pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading