GRK JE POČIŠĆEN SA TERENA: Fenomenalni Ćorić deklasirao Cicipasa i stigao do prve Masters titule u karijeri! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.08.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno ostvarenje hrvatskog tenisera...

GRK JE POČIŠĆEN SA TERENA: Fenomenalni Ćorić deklasirao Cicipasa i stigao do prve Masters titule u karijeri! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Jedno od većih teniskih iznenađenja dogodilo se na ovogodišnjem Masters turniru u Sinsinatiju.

Borna Ćorić je na putu do velikog finala izbacio i Rafaela Nadala, a u samoj borbi za prestižni trofej, prosto sa terena počistio Grka Stefanosa Cicipasa i stigao do svoje prve Masters titule u karijeri.

Borna Ćorić - Stefanos Cicipas 2:0 (7:6, 6:2)

 

Velika borba viđena je u prvom setu. Oba tenisera su po jednom uspevala da stignu do brejka, pa se o pobedniku seta odlučivalo u taj-brejku, a onda je Ćorić zadivio sve. Sa neverovatnih 7:0 deklasirao je grčkog tenisera.

Verovatno i sam iznenađen finišem prethodnog seta, Stefanos Cicipas nije uspeo tokom drugog seta da stigne do svoje prepoznatljive igre. To je znao da iskoristi Borna Ćorić, napravi dva brejka u šestom i osmom gemu i na kraju, više nego zasluženo prigrli trofej.

Mora se napomenuti da je Borna Ćorić pre ovog turnira bio tek 157. teniser planete što još više govori o ostvarenju do kojeg je došao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srba

22.08.2022 07:38

Bravo komšija!