DALJE SE NIJE MOGLO: Srpska odiseja u Sinsinatiju je okončana - povreda je bila jača od želje!

Autor:

Sport

18.08.2022

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri okončali su učešće na ovogodišnjem turniru u Sinsinatiju.

DALJE SE NIJE MOGLO: Srpska odiseja u Sinsinatiju je okončana - povreda je bila jača od želje!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Nakon Filipa Krajinovića koji je nakon dva odigrana seta poražen od Grka Stefanosa Cicipasa, učešće na prestižnom turniru u Sinsinatiju okončao je i Miomir Kecmanović.

Srpski teniser koji trenutno zauzima 36. poziciju na ATP listi zbog povrede je morao da preda meč u petom gemu drugog seta Janiku Sineru. U momentu predaje Italijan je imao set prednosti pošto je prvi rešio u svoju korist rezultatom 7:5, dok je u drugom setu imao brejk prednosti i rezultat 3:1 u gemovima.

 

 

Prvi set je protekao u velikoj borbi dvojice tenisera. Do samog finiša obojica su ostvarili po jedan brejk, a onda je u 12 gemnu, u momentu kada je Janik Siner imao prednost od 6:5 viđena velika borba. Na servis Miomira Kecmanovića Italijan je imao čak pet brejk lopti koje je srpski teniser uspeo da anulira, ali šestu nije.

Već na startu drugog seta Italijan uspeva da stigne do brejka, a zatim je Miomir Kecmanović morao da preda meč zbog povrede.

Za sada nije poznat stepen povrede srpskog tenisera i ostaje pitanje da li će on moći da nastupi na predstojećem US openu koji startuje 29. avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading