GOAT TRKA NEMA SMISLA! Legendarni teniser osuo paljbu: Đokoviću ne daju da igra...

Autor:

Sport

27.08.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač sedam Grend slemova u karijeri razočaran tretmanom prema Novaku.

GOAT TRKA NEMA SMISLA! Legendarni teniser osuo paljbu: Đokoviću ne daju da igra...

Foto: Tanjug/AP

Đoković, Nadal, Federer

Analitičar Eurosporta i nekadašnji teniser Mats Vilander izjavio je da je trka za najboljeg tenisera svih vremena (GOAT, od ''greatest of all time'') obesmišljena jer najboljem srpskom teniseru Novaku Ðokoviću nije dozvoljeno da igra.

Republika

Foto: Starsport

Mats Vilander

Nole je početkom godine deportovan iz Australije i nije nastupio na Australijan openu, a neće ga biti ni u Njujorku na predstojećem US openu zbog toga što mu vlada SAD ne dozvoljava da uđe u zemlju jer nije vakcinisan.


- Cela ova saga oko Rafe, Novaka i Rodžera u trci za najboljeg svih vremena (GOAT), posle svega što se dešava Ðokoviću, postaje irelevantna jer njemu ne dozvoljavaju da igra - izjavio je Vilander na Eurosportu.
Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Šveđanin, koji je u karijeri osvojio sedam Grend slem trofeja, smatra da će se ubuduće pričati o eri tri dominantna tenisera koja su igrala u isto vreme, a to su Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Ðoković.


- Ubuduće ćemo da pričamo o najvećoj eri sa trojicom najvećih igrača svih vremena, koji su igrali u isto vreme. Mislim da ćemo ih po tome pamtiti - istakao je Mats.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Velika trojka: Đoković, Nadal i Federer

Španac Rafael Nadal osvojio je 22 Grend slem titule, Novak Ðoković ima jednu manje (21), a Rodžer Federer, čija je karijera praktično gotova, 20 najvažnijih teniskih trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Penzioner

27.08.2022 09:38

Zdravi sportisti treba da igraju bez ograničenja.

Ana

27.08.2022 09:47

Vakcinisani mogu da budu i bolesni od kovida-19. Vakcina nije garancija.