ZVANIČNO: Novak Đoković NE IDE na US Open!

Autor:

Sport

25.08.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada je umrla poslednja, ali je ipak umrla.

ZVANIČNO: Novak Đoković NE IDE na US Open!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se oglasio na Tviteru, porukom da neće ići na US Open!

- Na žalost, neću se takmičiti ove godine u Njujorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim fanovima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro - napisao je Nole na Tviteru.

Podsetimo, najbolji srpski teniser nije primio vakcinu protiv koronavirusa, zbog čega se mesecima unazad spekulisalo da će mu biti zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države. Nažalost, to se sada i zvanično dogodilo...

To znači da je Đokoviću ove godine zbog politike oduzeto, bez ikakve šanse da ih odbrani, čak 5.200 bodova. Po 2.000 na Australijan openu i Vimbldonu, kao i 1.200 u Njujorku.

Takođe, ovom odlukom je Novak definitivno ostao bez prilike da se izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju osvojenih grend slem titula, pošto Španac ima 22, a Srbin 21.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

25.08.2022 15:48

DR. Nestor je cudo! Koliko kosta unistavanje jedne sjajne karijere?