ŽREB ZA US OPEN BEZ NOVAKA! Evo ko menja Đokovića u Njujorku!

Autor:

Sport

25.08.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Njujorku je u petak obavljen žreb za poslednji grend slem turnir sezone, US Open.

ŽREB ZA US OPEN BEZ NOVAKA! Evo ko menja Đokovića u Njujorku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nažalost, kao što je poznato, Novak Đoković je i zvanično, još pre početka žreba, odustao od takmičenja jer nije mogao da uđe u SAD. Novakovo mesto zauzeće tzv. "laki luzer".

Srpski teniser Miomir Kecmanović, koji turnir počinje protiv Lernera Tiena, mogao da igra sa Nadalom u trećem kolu. Miomir bi pre toga morao da pobedi boljeg iz susreta Taro Danijel - Rišar Gaske.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Filip Krajinović počinje turnir protiv 18. nosioca, Australijanca Aleksa de Minora. Lasla Đerea čeka težak posao na startu, protivnik mu je deveti nosilac, Rus Andrej Rubljov, šampion Serbia opena.

 

 

Ništa lakše neće biti na startu ni Dušanu Lajoviću koji se sastaje sa Amerikancem Džensonom Bruksbijem.

Što se tiče teniserki, Aleksandra Krunić je naša jedina predstavnica i ona na startu igra sa igračicom iz kvalifikacija.

Serena Vilijams, koja je najavila povlačenje iz tenisa, na startu turnira u Njujorku igra protiv Danke Kovinić iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading