Glupost Amerikanaca brani Novaku da igra!

Autor:

Sport

23.08.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se i dalje bori za svoje mesto na tlu Njujorka!

Glupost Amerikanaca brani Novaku da igra!

Foto: Starsport

Legendarni američki teniser Džon Mekinro, ponovo je javno optužio vlasti u svojoj zemlju zbog zabrane Novaku Đokoviću da zaigra na predstojećem US openu.

US open počinje 29. avgusta, a žreb je predviđen za četvrtak. Srpski teniser prema važećim propisima ne može da uđe na teritoriju SAD-a, pošto nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro

- Mislim da je glupost ne dozvoliti Ðokoviću da igra u Njujorku. Mislim da je to šala. Da sam na mestu Ðokovića, vakcinisao bih se, ali moramo da poštujemo i način na koji on razmišlja. Živimo u pandemiji već više od dve godine i oni ne dozvoljavaju Ðokoviću da igra? Mora da se šalite- rekao je Mekinro, koji je ranije više puta apelovao na nadležne vlasti u SAD da dozvole Ðokoviću ulazak u zemlju.

Mekinro, koji je sada stručni komentator "Jurosporta", tvrdi da je Španac Karlos Alkaraz najveći favorit za osvajanje Ju-Es opena.

- Stavio bih i Hrvata Bornu Chorića među favorite na Ju-Es openu, jer znam kako je dobro igrao u Sinsinatiju. Među favoritima se nalazi čak 15 tenisera. Međutim, ako bih morao da izdvojim samo jednog favorita, onda bi to bio Alkaraz. On je izvrstan teniser i fizički je moćan- zaključio je bivši američki teniser, koji je četiri puta u karijeri trijumfovao u Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading