Tužne vesti, nadamo se ipak najboljem!

Autor:

Sport

21.08.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je sramota!

Tužne vesti, nadamo se ipak najboljem!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Zvanični sajt poslednjeg po redu Gren slema u sezoni US Opena nagovestio je da Novak Đoković neće moći da uđe u zemlju i učestvuje na turniru u Njujorku.

Čelnici su turnira su izdali zvaničan proglas koji se tiče kovid protokola turnira.

Na US Openu planiraju da implementiraju zdravstvene i bezbednosne protokole i time su direktno poručili svima koji dolaze u zemlju da neće moći da uđu bez dokaza o vakcinaciji. 

 

 

- U ovom trenutku svi koji imaju karte neće morati da pokažu dokaz da su vakcinisani da bi ušli na US Open. Ipak, ukoliko putujete iz inostranstva, kako biste bili na US Openu, morate da budete vakcinisani prihvatljivom serijom vakcina za kovid da biste putovali u SAD (ovo se odnosi na one koji nisu građani SAD ili imigranti- stoji u saopštenju.

Ovo su svakako loše vesti za Novaka koji će kao nevakcinisan teniser teško ući u SAD. Ipak, zvanična odluka će biti doneta 25. avgusta i tada ćemo sve znati. Srbija se i dalje nada najboljem, tačnije da će Nole zaigrati u Njujorku.

Podsetimo, US open startuje 29. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Paja

22.08.2022 06:25

Zdravi sportisti treba da se bore. Vakcinisani mogu da budu bolesni i da učestvuju u sportskim borbama?