SOČNO OPSOVAO! Totalno je pogubio živce zbog Amerikanaca!

Autor:

Sport

14.08.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivši američki teniser Džon Mekinro još jednom je rekao šta misli o tome što Novaku Đokoviću nije dozvoljeno da igra na US openu.

SOČNO OPSOVAO! Totalno je pogubio živce zbog Amerikanaca!

Foto: Tanjug/AP

Đoković zasad nema pravo nastupa na US openu jer ne može da uđe u Sjedinjene Američke Države zbog toga što je nevakcinisani stranac. 

Na sve to komentar je imao i legendarni Mekinro:

- Pre svega, mislim da je sve to sra**e. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe. Da sam on, a nisam on – on je osvojio mnogo više slemova nego ja jer je pronašao pravi način u sebi da to i ostvari, što malo ko može u bilo kom sportu da kaže za sebe da je pronašao- rekao je Mekinro i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro

 - On se drži svojih stavova i apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. On je jedan od najvećih sportista. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje telo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sedimo zajedno, zabavljamo se – a da njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima, ali... Trenutno, to je život- ističe Amerikanac.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading