BBC SE RASPISAO O NOVAKU! Analiza Britanaca o Đokovićevom (ne)igranju na US Openu: Ovo mu je jedina nada!

Autor:

Sport

23.08.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve smo bliži definitivnoj odluci.

BBC SE RASPISAO O NOVAKU! Analiza Britanaca o Đokovićevom (ne)igranju na US Openu: Ovo mu je jedina nada!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

U četvrtak 25. avgusta održaće se žreb za ovogodišnji US open i upravo taj dan predstavlja i dan odluke kada je u pitanju učešće Novaka Đokovića na poslednjem ovogodišnjem Grend slem turniru.

Najbolji srpski teniser i dalje se nalazi na listi učesnika, ali s obzirom na poslednje odluke američkih vlasti njegov eventualni ulazak na tlo SAD-a i dalje je pod misterije.

Ovim pitanjem bavili su se i novinari britanskog BBC-ja koji svoju tvrdnju da se Novak Đoković ipak može naći na US openu, grade na odluci "Američkog centra za bolesti i prevenciju" koja datira od 11.avgusta, a kojom su izjednačeni vakcinisani i nevakcinisani građani.

Po osnovu navedene odluke, odlučeno je da će "Centar za bolesti i prevenciju" u narednim nedeljama navedenu odluku uskladiti i sa smernicama koje su ranije donešena i kada je oblast putovana u pitanju.

Međutim, danima u nazad ništa se po tom pitanju nije događlo, pa se slobodno može reći da su i dalje na snazi proizvoljna tumačenja, koja sasvim jasno ne idu u prilog Novaku Đokoviću.

Malo vremena je ostalo. Najbolji srpski teniser pred sobom ima samo dva dana tokom kojih bi morao da se dogodi preokret, ali se postavlja pitanje da li želje većinskog dela sveta imaju uopšte utemeljenja u bilo čemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading