NIK U PROBLEMU: Katastrofa za Kirjosa!

Autor:

Sport

23.08.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno mu se piše...

NIK U PROBLEMU: Katastrofa za Kirjosa!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Poljska advokatica Ana Palus, koja je izbačena sa ovogodišnjeg finala Vimbldona na insistiranje tenisera Nika Kirjosa, tužila je Australijanca koji se žalio sudiji da ga ona ometa sa tribina i da izgleda kao da je "popila 700 pića".

- Tokom finala Nik Kirjos je izneo neodgovornu i potpuno netačnu optužbu na moj račun. Ne samo da mi je naneo štetu jer sam privremeno izbčena sa tribina, već je izneo optužbu koju su preneli mediji i koju su pročitali milioni ljudi širom sveta, a koja je meni i mojoj porodici nanela nemerljivu štetu i stres. Odlučila sam da moji advokati pokrenu postupak protiv gospodina Kirjosa kako bih očistila ljagu sa svog imena - izjavila je Ana Palus, a preneli su brojni britanski mediji.

Srpski teniser Novak Ðoković savladao je Nika Kirjosa sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 u finalu Vimbldona tokom kog je Australijanac često pravio scene i obraćao se publici i svom boksu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković


Tako se na njegovoj meti našla i Poljakinja koja je zapravo navijala za njega.

- Ometa me dok serviram u finalu Vimbldona. Potpuno je pijana i obraća mi se u sred poena. To je ona koja izgleda kao da je popila 700 pića brate - rekao je Kirjos tokom finala Vimbldona, a njegove reči uživo je emitovala televizija.

Međutim, ovo nije jedini pravni problem sa kojim se suočava Kirjos.

Sud u Australiji odbio je njegov zahtev za tromesečno odlaganje suđenja u kom je optužen za nasilje nad bivšom devojkom Kjarom Pasari.

Advokati australijskog tenisera zatražili su da suđenje bude pomereno za 25. novembar, ali njihova molba nije usvojena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svetlana

24.08.2022 14:14

Smrad!Grebaros!