STO MILIONA SPREMNO: Junajted DREŠI kesu!

Autor:

Sport

23.08.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajaksa Entoni postigao je lične uslove ugovora sa Mančester junajtedom, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

STO MILIONA SPREMNO: Junajted DREŠI kesu!

Foto: Tanjug/AP

Radost fudbalera Mančester junajteda

Britanski mediji tvrde da je Entoni na korak od prelaska u ekipu sa "Old traforda", ali je ostalo da se dva kluba dogovore u vezi obeštećenja. Ajaks je odbio poslednju ponudu Mančester junajteda od 80 miliona evra za brazilskog fudbalera.

Međutim, menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag ne odustaje od Entonija, a britanski mediji tvrde da će Ajaks pristati da proda Entonija, ako engleski klub ponudi između 95 i 100 miliona evra.


Pojedini holandski mediji navode da se očekuje da će pregovori biti nastavljeni narednih dana, a rukovodstvo Ajaksa očekuje da dobije 97 miliona evra za Brazilca. Holandski klub će polovinu novca od dobijene sume za prodaju Entonija iskoristiti za pojačanja, a u redove Ajaksa bi trebalo da se vrati Hakim Ziješ iz Čelsija.

Entoni (22) je u Ajaks stigao 2020. godine iz Sao Paula za 13 miliona funti, a ima ugovor sa holandskim klubom do juna 2025. godine. Za Ajaks je odigrao 82 utakmice i postigao je 25 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading