Boli ga NEPRAVDA Zapada: Medvedev prinuđen da se ODREKNE Rusije!

Autor:

Sport

09.08.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvoplasirani na ATP listi otvorio dušu uoči US Opena.

Boli ga NEPRAVDA Zapada: Medvedev prinuđen da se ODREKNE Rusije!

Foto: Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev sa žaljenjem je konstatovao da je prinuđen da se takmiči pod neutralnom zastavom, a odluku Vimbldona da mu zabrani učešće još jednom je nazvao "nepravednom".

Definitivno nisam mogao da promenim odluku ljudi sa Vimbldona. Morao sam da sledim pravila. Svakako da sam želeo da igram tamo, da budem dobar. Uvek želim da igram najbolje na najvećim turnirima. Uvek sam mogao da ostanem u tom začaranom krugu i da kukam u stilu, o moj Bože, što nisam mogao da budem tamo - kazao je Medvedev, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev još jednom govorio o zabrani Vimbldona

- Imao sam veoma dobar deo priprema za US Open seriju, što obično ne možete zbog Vimbldona. Sada sam to mogao, osećam da sam sto odsto spreman fizički, mentalno, zadovoljan sam zbog titule u Los Kabosu.

Prvi reket sveta je poručio da je prinuđen da igra bez nacionalnog obeležja Rusije, zbog invazije na Ukrajinu koja je počela 24. februara.

Ono što je bitno je da se igra tenis. Uživam u svom poslu. I opet je sve u tome da se slede pravila. A ono je takvo da moramo da igramo pod neutralnom zastavom. I dalje sam Danil Medvedev. Želim da osvajam najveće titule, pobeđujem u velikim i malim mečevima. To se ne menja - zaključio je Danil Medvedev.

Ranije tokom dana ruski as je izneo očekivanja pred US Open, čiji početak je zakazan za 29. avgust, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading