NOLE JE ČOVEK VELIKOG SRCA: Đoković u poseti mestu odakle je poreklom! Družio se sa decom, pa se izljubio sa dekom! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.08.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je bio glavnta atrakcija u Crnoj Gori.

NOLE JE ČOVEK VELIKOG SRCA: Đoković u poseti mestu odakle je poreklom! Družio se sa decom, pa se izljubio sa dekom! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/yerikilyassov/NDjokofan

Novak Đoković u Jasenovom Polju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković provodi vreme u Srbiji i okolnim državama, otkad je osvojio Vimbldon pre mesec dana.

Nole je u proteklih mesec dana uživao u domovini i na Jadranskom primorju, gde je takođe naporno i trenirao, a sada se odlučio da poseti mesto odakle vuče poreklo.

U pitanju je Jasenovo Polje, u blizini Nikšića, gde je šira familija Đoković održala proslavu.

Na internetu su se pojavili video snimci koje je okačio Novakov rođak Milan Đoković, na kojima se vidi kako se jedan od najboljih tenisera u istoriji druži sa decom.

Takođe je objavljen i snimak na kom jedan stariji gospodin prilazi Noletu, pozdravlja se sa njim i potom su se njih dvojica srdačno izljubili, što je jako nasmejalo Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading