ZLOČINAC ILI ROBIN HUD? Reči Argentinca o Novaku ODZVANJAJU planetom, šta će reći Federer i Nadal?

Autor:

Sport

06.08.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serundolo jasno izneo svoj stav o Srbinu koji se neće dopasti mnogima na Zapadu.

ZLOČINAC ILI ROBIN HUD? Reči Argentinca o Novaku ODZVANJAJU planetom, šta će reći Federer i Nadal?

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

Fransisko Serundolo, osvajač titule u Gštadu, ocenio je u podkastu "3iguales" da će srpski teniser Novak Đoković GOAT trku završiti sa najviše Grend slem pehara, ispred Švajcarca Rodžera Federera i Španca Rafaela Nadala.

Argentinac je, tom prilikom, želeo da razbije predrasude o Noletu, rekavši da on nije "zločinac", već da je izuzetno human, budući da se trudi da pomogne slabije plasiranim igračima.

Ne vidim Đokovića kao zločinca. Mislim da je suprotno. Reč je o tome da su ljudi zaljubljeni u Federera i Nadala. Novak kaže onako kako se oseća, autentičan je - naveo je 25. teniser sveta, a potom je dodao:

 

 

Sigurno je da će preteći obojicu po broju Grend slem titula. Đoković je taj koji pomaže slabo rangiranim igračima dajući im novac. Tako je dobar - podvukao je Serundolo, koji se u dosadašnjem toku karijere nije sastajao sa Novakom.

Podsetimo da će Srbinu najverovatnije biti zabranjen nastup na predstojećem US Openu, čiji početak je zakazan za 29. avgust, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, a pod upitnikom je i učešće na Australijan Openu početkom 2023. zbog januarske deportacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading