ĐOKOVIĆ MORA DA IGRA NA US OPENU! Senatorka osula DRVLJE i KAMENJE po Bajdenu zbog Novaka - muka joj od VEČNE PANDEMIJE!

Autor:

Sport

05.08.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj Đoković je udarna tema u SAD.

ĐOKOVIĆ MORA DA IGRA NA US OPENU! Senatorka osula DRVLJE i KAMENJE po Bajdenu zbog Novaka - muka joj od VEČNE PANDEMIJE!

Foto: Tanjug/AP

Džo Bajden i Novak Đoković

Senatorka Marta Blekburn oštro je kritikovala predsednika SAD Džoa Bajdena zbog Novaka Đokovića, napisavši da on želi da "pandemija traje večno".

Blekburn se obratila direktoru CDC-a Ročelu Valenskom, a njeno pismo prenosimo u celosti.

Poštovani direktore Valenski, pišem u vezi politike vakcinacije Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). US open, jedan od vodećih svetskih teniskih turnira, nedavno je potvrdio da Novak Đoković neće moći da učestvuje zbog Bajdenove administracije. Iako US open nema u pravilniku obaveznu vakcinaciju za igrače, turnir će poštovati stav vlade SAD u pogledu putovanja u zemlju za nevakcinisane koji nisu državljani SAD. Đokovićeva vest naglašava problematičnu politiku CDC-a da pojedinac, da bi putovao u SAD, mora biti u potpunosti vakcinisan primarnom serijom prihvaćene vakcine protiv COVID-19. - navela je senatorka, a potom je dodala:

Amerikanci su spremni da prevaziđu pandemiju i njenu beskrajnu listu pravila, ali Bajdenova administracija želi da potraje večno. Zabranom Novaku Đokoviću da se takmiči na Otvorenom prvenstvu SAD, Bajdenova administracija jasno stavlja do znanja da bi želela da nametne ‘doživotnu pandemiju‘. Ilegalni migranti mogu da pređu preko granica bez dokaza o vakcinaciji, ali Đoković ne može da igra na US openu.

 

 

Mandati Bajdenove administracije nisu želje američkog naroda. Pišem vam kako bi zatražila da dozvolite Novaku Đokoviću da igra na predstojećem US Openu i kako biste uklonili preostala kovid pravila.

S poštovanjem,

Marša Blekburn.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Amerike na programu je od 29. avgusta do 11. septembra, a u Americi se vode žestoke rasprave oko statusa Srbina koji trenutno kao nevakcinisani stranac nema pravo ulaska na teritoriju Severne Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading