OVAJ DETALJ SVE OTKRIVA! Šef ukrajinske obaveštajne službe tvrdi: PUTIN IMA DVOJNIKA, IMAM NEOBORIV DOKAZ!

Autor:

Svet

05.08.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti već postoje spekulacije da predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin koristi dvojnike. Novi dokazi koje je izneo šef ukrajinske vojne obaveštajne službe idu u prilog ovoj konstataciji.

OVAJ DETALJ SVE OTKRIVA! Šef ukrajinske obaveštajne službe tvrdi: PUTIN IMA DVOJNIKA, IMAM NEOBORIV DOKAZ!

Foto: twitter.com/printscreen

Nakon reakcije celog sveta na sumnjive snimke koji su podeljeni kada je Vladimir Putin posetio Teheran, da to zapravo nije bio on, već njegov dvojnik, ove spekulacije su počele da dobijaju novu dimenziju. 

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe tvrdi da ruski predsednik zasigurno koristi dvojnike, a svoju teoriju potkrepljuje ukazivanjem na Putinove uši koje se menjaju tokom godina.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Putinovo zdravstveno stanje je tema velikih debata među analitičarima, ekspertima i komentatorima. Ukrajinski i zapadni mediji su više puta u javnost iznosili mišljenje da je ruski predsednik jako lošeg zdravlja, te se polemisalo o raznim boljkama, od Alchajmera do raka. Međutim, Kremlj je svaki put odbacivao ove izjave kao potpuno neistinite. 

Zagovornici ideje da je Vladimir Putin bolestan tvrde da je njegov bliski sradnik Nikolaj Patrušev menjao predsednika tokom lekarskih pregleda.

Foto: printscreen/youtebe.com/UKRAINIAN SECURITY & COOPERATION CENTRE

Kirilo Budanov

Ove nedelje, ukrajinski general-major Kirilo Budanov rekao je ukrajinskoj televiziji Groši da su se Putinova visina i uši promenili u nedavnim pojavljivanjima, prenosi britanski tabloid San.

- Slika, recimo, ušiju je drugačija... I to je kao otisak prsta, slika uha svake osobe je jedinstvena. Ne može se ponoviti - rekao je on.

Budanov je takođe rekao da Putinovi dubleri "imaju različite navike, različite manire, različit hod, a ponekad su i različite visine ako se dobro pogleda“.

On je, kako prenosi ukrajinski TSN, siguran da je ruski predsednik ozbiljno bolestan i da koristi dvojnike kako bi izbegao pojavljivanja u javnosti.

Budanov je ranije tvrdio da je dvojnik Vladimira Putina prisustvovao samitu u Teheranu prošlog meseca jer se ruski lider navodno kretao neobično brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima, prenosi Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading